Naprapatcentrum

Välkommen till Naprapatcentrum. Leg. Naprapat i Malmö

Vi finns hos By AMI, Stora Kvarngatan 32 Nära Caroli. Boka enkelt och snabbt via hemsidan!

Har du smärta i muskler eller leder? På Naprapatcentrum får du rätt hjälp för dina besvär. Om du är osäker om vi kan hjälpa dig, så är svaret oftast Ja! Få smärtlindring och du kommer sedan känna sig som en ny människa.

Mitt mål är att vara Malmös bästa Naprapat. Vi erbjuder liknande behandling som kiropraktor och osteopat, där du kan läsa skillnaden längre ned. Här får du en komplett behandling av muskler och leder.

Kliniken är privat och tar inte högkostnadskort. Vi tar swish, kort och epassi.

En klinik nära dig

Du hittar oss på Stora Kvarngatan 32 hos By Ami nära Caroli i Malmö. Slå dig ned i väntan på din tid.

Erfaren Leg. Naprapat

Legitimerad naprapat sedan 2015 och tidigare personlig tränare. Vidareutbildad inom nacke/huvudvärk, stötvågsbehandling och dry needling.

Komplett behandling för dina besvär

Med behandlingar och övningar
Ryggskott & nackspärr

När ryggen eller nacken låser sig uppstår smärta vid rörelser. Genom uppmjukning och ledjustering kan vi förkorta läkningstiden.

Massage och streching

Vi arbetar mycket med mjukdelsbehandling som komplement till övrig behandling, för en ökad cirkulation i smärtområdet.

Stötvåg och dry needling

Scrolla ned här under för att läsa mer om stötvåg och dry needling. Supereffektivt mot senrelaterade besvär som hälsporre och tennisarmbåge.

Övningar och råd

Om du önskar får du lätta övningar att ta med dig hem. Önskar du en större genomgång i gymmet så löser vi även det! Flera års erfarenhet som PT.

Efter behandlingen blir man ofta trött och behöver därför fylla på rikligt med vätska och frisk luft! Du bör inte göra någon tuffare fysisk aktivitet efter behandling.

Vid ditt besök så går vi först igenom din historik och hur din vardag ser ut. Efter det så genomför vi en grundlig undersökning av smärtområdet och behandlar utifrån det. Om det finns någon behandling som du gärna undviker så är det självklart inga problem!